Taula de treball

Jueves, 07 Abril 2016

Quan utilitzem les tècniques de Feng Shui, pensem sempre en la nostre casa, però passem moltes hores en el nostre lloc de treball, envoltats d’estrès, de problemes, de companys amb els que no tenim bona sintonia, amb caps exigents, etc.

Es aquí, en el nostre lloc de treball, on millor i més equilibrat caldria que estigués organitzat l’espai i les energies. Si l’empresa es nostra podem aplicar el Feng Shui, però si som empleats no depèn de nosaltres ni la decoració, ni la distribució de les taules i despatxos… poca cosa podrem fer.  Si treballem en un despatx o en un lloc on tinguem la nostra pròpia taula podem utilitzar el Mapa Bagua per potenciar el Chi. Per col·locar-lo sobre la taula de treball, el lloc d’entrada es allà on ens asseiem.

 • Zona Bagua de Riquesa i Prosperitat: Si tenim aquí el monitor podem posar com a fons de pantalla la imatge d’un fons marí o d’una cascada. Si no es així, una planta amb flors violetes o vermelles, una lampareta o la calculadora.
 • Zona Bagua de Fama i Reputació: Si el monitor es troba en aquesta Zona pot tenir com a fons de pantalla una imatge del sol o de les piràmides. També podem posar alguna cosa de color vermell o una lampareta. Les targetes de visita o una figura d’un gall.
 • Zona Bagua d’Amor, matrimoni i relacions: Si el monitor es troba en aquesta Zona posarem com a fons una imatge de la parella o també, una imatge de dos roses vermelles o roses. Si no és així, podem tenir un gerro amb dues roses vermelles (per a potenciar la parella) o dues grogues (per potenciar les relacions amb els altres)
 • Zona Bagua de Creativitat i Fills. Podem posar fotografies dels nostres fills, així com el pot amb els llapis, retoladors o bé els projectes en que estiguem treballant, o la feina pendent.
 • Zona Bagua de Benefactors, viatges i amics: L’agenda o el telèfon.
 • Zona Bagua de Carrera professional : L’ordinador portàtil posant-hi al fons de pantalla un fons marí amb peixos.
 • Zona Bagua de Coneixement, cultura i relaxació: propaganda i catàlegs.
 • Zona Bagua de Salut i família : Una planta o algun estri de fusta, fotos de la família.
 • Zona Bagua Centre. Quan no estiguem treballant ha d’estar net, o amb el dibuix d’un laberint o el Yin i el Yang.

Un altre manera de potenciar el Mapa Bagua a la taula de treball, seria col·locant la imatge corresponent a la zona, per sota de la taula:

 • 1. Imatge d’una cascada
 • 2. Imatge d’un sol
 • 3.Imatge de dues roses vermelles o grogues
 • 4. Imatge d’un bosc
 • 5. Imatge d’un laberint, o del Yin Yang
 • 6. Imatge d’un llac encalmat.
 • 7. Imatge de l’Everest
 • 8. Imatge d’un Fons marí
 • 9. Imatge de Llunes i estrelles.

Quan estiguem asseguts, sempre cal que tinguem una paret a l’esquena. Si hi ha una finestra, les cortines hauran d’estar corregudes, doncs així ens sentirem recolzats pels nostres caps. Tampoc es positiu tenir a la nostre esquena una mampara de separació transparent, son millor opaques o de fusta, metall, o qualsevol material no transparent.

Si tenim una taula enfrontada a nosaltres, caldrà col·locar un mirallet amb el reflex dirigit en vers a ella. Aquest mirall es pot dissimular si es col·loca dins d’un calaix, d’un buc, o a la part frontal de la taula, si aquesta té coberta.

Es molt negatiu tenir una porta a la darrera nostra mentre estem treballant. Per solucionar-ho haurem de col·locar un mirall a la nostra taula, en el que puguem veure  la porta d’entrada. Hi ha diferents sistemes, podrem posar una fotografia amb el marc de mirall, o be un gerro de flors de mirall. També podem usar un material reflectant  que ens mostri la imatge de la porta, el pot dels llapis, un objecte de decoració… feu servir la imaginació!.

Si tenim un prestatge just darrera nostre, caldrà posar-hi la imatge d’una tortuga, per tal de que aquesta ens protegeixi. Si potenciem una taula i la compartim, estarem també potenciant a l’altra persona.

Us desitjo un bon Feng Shui!

TALLER ONLINE: EL FENG SHUI Y EL AMOR

En este taller online especial de San Valentín, aprenderás cómo aplicar el Feng Shui para potenciar el amor y las relaciones de pareja en tu vida. Analizaremos tu dormitorio y la...

TELETRABAJO

Las circunstancias nos han llevado a trabajar en casa y no es cosa fácil. Voy a daros unos cuantos consejos de Feng Shui, para que esta tarea sea más fácil...

La pareja ideal

Hace unos años tuve la oportunidad de intercambiar ideas y sistemas sobre Feng Shui, con una profesora inglesa. Me dijo que a veces se encontraba con personas a las que...

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto

Inscríbete en mis cursos

Te ofrecemos diferentes disciplinas para conseguir una calidad intangible y energía vital para tu día a día.

Inscríbete YA

Ventajas

Soy fisiognomista, consultora de Feng Shui, terapeuta de Flores de Bach y simboanálisis.
Desde el 1980 he desarrollado mi trabajo en diversos centros y desde el 2009 tengo mi propio espacio.

Especialista en simbología y creadora del simboanálisis

Trabajando desde 1980

Desbloqueo y elimino la energía estancada y los estados emocionales negativos

Realizo estudios de fisiognomía a particulares para poder conocerse a sí mismo, para enfocar su vida académica o profesional, y escoger una profesión

Realizo estudios de Feng Shui a particulares y empresas

He publicado un libro sobre Feng Shui titulado “Ordena tu casa, cambia tu vida” que es un manual para poder hacer un estudio de Feng Shui, paso a paso.

Ventajas

Ordena tu casa, cambia tu vida

Con Ordena tu casa, cambia tu vida descubrirás el apasionante mundo del Feng Shui. Este libro te ofrece las herramientas apropiadas para mejorar tu vida y resolver todos tus problemas. Paso a paso, de una forma fácil y práctica, aprenderás a aplicar el Feng Shui en tu hogar.

Aplicando el mapa Bagua en el plano de tu casa, descubrirás los problemas que pueden afectarte y cómo solucionarlos, también la forma de po-tenciar las diferentes zonas para atraer a tu vida aquello que más necesites: prosperidad, éxito, amor, salud, trabajo…

Comprar libro

Contacta conmigo

Dirección

Escocia 50-58, ent. 2, esc. izq.

08015 – Barcelona

Llámame

600211669