Novetats: Taller d’Astrologia pràctica

Jueves, 11 Febrero 2016

En el centre realitzarem un taller d’Astrologia pràctica, impartit per Milena Llop, filla de Kabaleb, escriptora, especialista en Càbala, Astrocábala, Numerologia i anàlisi dels somnis. Ha estat més de 28 anys exercint de coach i impartint tallers.

“Com activar les oportunitats, com crear l’abundància en la nostra vida”.

Són moments de canvi, immersos en la voràgine del dia a dia quotidià, ens falta temps i no obstant això la nostra consciència clama per despertar, per comprendre, per superar els problemes en què està immersa. Ens parlen de crisi a tota hora, però ningú ens esmenta que un període de crisi també comporta una clau important: una catarsi. Tenim un clar exemple amb els vocables xinesos que expressen aquesta situació: crisi és WEI JI, que significa perill i oportunitat.

El taller que us proposem està enfocat a descobrir quins són els nostres “perills”, és a dir les nostres estratègies de sabotatge, per ser capaços d’identificar-les i desmuntar-les, anul·lar-les, i utilitzar el nostre potencial personal, amb el propòsit de viure les millors i més valuoses oportunitats.

Crearem un mapa de ruta que ens ajudi a positivitzar les situacions que suposen un llast, canviar l’estreta de visió que tenim de les coses, per anar a la recerca dels objectius que volem assolir.

Per aconseguir-ho utilitzarem les eines que ens ofereix l’Astrologia Cabalística. Amb certes dades de la Carta Astral; cada participant podrà convences i comprovar de forma concreta quins dons posseeix i els tresors ocults de la seva personalitat. Ho farem d’una forma amena i pràctica per utilitzar les claus d’èxit i aplicar-les a la vida quotidiana.

Requisits: tenir ganes de coneixe’t, no cal tenir nocions de astrologia, només necessitem 2 hores del teu temps; les vostres dades de naixement, dia, hora, lloc, per calcular la teva Carta Astral, i moltes ganes de dissenyar noves tàctiques per descobrir quins són algunes de les teves habilitats i gestionar les teves poders personals. Què ningú t’ha dit que els tens? Ara és el moment de creure en tu, de convence’t, de veure’t com aquest ésser tan especial i creatiu. Si tu vols, tu pots.

Dissabte 27 de febrer, de 11h a 13h

Aportació : 35,00 €

Durada : 2h . Aforament limitat, es prega reservar plaça

Es donen apunts i la carta astral  

Centre MARÍA ROSA PÉREZ

C / Escòcia 50-58 entlo.2ª , esc. esq. 08015 Barcelona

Per reservar plaça

Tel. De contacte : 600.211.669 , Maria Rosa Pérez

E-mail : Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Web : www.mrperez.cat

Web : http://www.redmilenaria.com/

TALLER ONLINE: EL FENG SHUI Y EL AMOR

En este taller online especial de San Valentín, aprenderás cómo aplicar el Feng Shui para potenciar el amor y las relaciones de pareja en tu vida. Analizaremos tu dormitorio y la...

TELETRABAJO

Las circunstancias nos han llevado a trabajar en casa y no es cosa fácil. Voy a daros unos cuantos consejos de Feng Shui, para que esta tarea sea más fácil...

La pareja ideal

Hace unos años tuve la oportunidad de intercambiar ideas y sistemas sobre Feng Shui, con una profesora inglesa. Me dijo que a veces se encontraba con personas a las que...

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto

Inscríbete en mis cursos

Te ofrecemos diferentes disciplinas para conseguir una calidad intangible y energía vital para tu día a día.

Inscríbete YA

Ventajas

Soy fisiognomista, consultora de Feng Shui, terapeuta de Flores de Bach y simboanálisis.
Desde el 1980 he desarrollado mi trabajo en diversos centros y desde el 2009 tengo mi propio espacio.

Especialista en simbología y creadora del simboanálisis

Trabajando desde 1980

Desbloqueo y elimino la energía estancada y los estados emocionales negativos

Realizo estudios de fisiognomía a particulares para poder conocerse a sí mismo, para enfocar su vida académica o profesional, y escoger una profesión

Realizo estudios de Feng Shui a particulares y empresas

He publicado un libro sobre Feng Shui titulado “Ordena tu casa, cambia tu vida” que es un manual para poder hacer un estudio de Feng Shui, paso a paso.

Ventajas

Ordena tu casa, cambia tu vida

Con Ordena tu casa, cambia tu vida descubrirás el apasionante mundo del Feng Shui. Este libro te ofrece las herramientas apropiadas para mejorar tu vida y resolver todos tus problemas. Paso a paso, de una forma fácil y práctica, aprenderás a aplicar el Feng Shui en tu hogar.

Aplicando el mapa Bagua en el plano de tu casa, descubrirás los problemas que pueden afectarte y cómo solucionarlos, también la forma de po-tenciar las diferentes zonas para atraer a tu vida aquello que más necesites: prosperidad, éxito, amor, salud, trabajo…

Comprar libro

Contacta conmigo

Dirección

Escocia 50-58, ent. 2, esc. izq.

08015 – Barcelona

Llámame

600211669