La parella i l’amor

Martes, 17 Noviembre 2015

Fa temps que et trobes sol o sola? Tens ganes de compartir la teva vida amb algú? Pateixes una crisi de parella?.

El Feng-shui t’ofereix una solució!

Per a trobar parella o per a potenciar la que tenim, l’habitació de la casa més important és el nostre dormitori, l’ideal seria que estigues situat en la zona Bagua d’amor i matrimoni.

L’habitació és un lloc on trobar tranquil·litat, descans, i on poder regenerar-nos per a un nou dia. Ha de ser alegre, pintada en tons clars, el color més idoni és el rosa en totes les seves gammes.

El llit mai ha de situar-se sota d’una finestra, o amb un dels laterals contra la paret, cal poder veure’s la porta d’entrada, quan siguem al llit.

Si el que volem és trobar parella o refermar la que ja tenim, haurem de col·locar  dues tauletes de nit iguals, dos llums. A més, el capçal del llit ha d’anar unit al somier, mai ha de ser metàl·lic ni de barrots L’ideal seria d’un material sòlid preferiblement de fusta. El capçal significa que ens sentim recolzats i compresos per la nostra parella.

És preferible que el llit tingui un sol somier amb un sol matalàs, però si això no és possible,  haurem de col·locar un llençol vermell, sota dels matalassos, damunt els somiers, perquè restin units simbòlicament ambdós elements.

Sobre el capçal del llit col·locarem un quadre amb una parella, amb dues flors, o dos objectes o figures iguals. Si volem, també podem col·locar dos quadres , aquests han de ser amb el mateix tema, dues flors, dos ocells.

També podrem utilitzar com a adorns per a potenciar la parella :

Dos ànecs, dos pingüins, dos quarsos roses en forma de cors, dues espelmes roses o vermelles, dues roses vermelles o roses, dos coixins d’adorn damunt del llit. Es important aclarir que en aquesta habitació mai col·locarem tres objectes iguals, tot ha de ser en número parell, doncs així,  queda representada la parella. Posarem la foto de la parella, si en disposem.

Mai posarem en l’habitació ni quadres amb aigua, ni fonts ni aquaris amb peixos. Si tenim un mirall, el col·locarem de manera que no ens vegem reflectits quan dormim.

TALLER DE FENG SHUI: Especial de Navidad

Taller de Feng Shui: Especial de Navidad Aprenderás cómo decorar tu casa o negocio en navidad mediante el feng shui Crearás un buen ambiente en tu casa o negocio Te sentirás mucho más...

Nuevas oportunidades

Hoy estoy aquí para enseñaros una cura Feng Shui muy importante. Si necesitáis que en vuestra vida entren nuevas oportunidades y nuevos proyectos, os voy a enseñar una cura con...

Aumenta tu prosperidad

En estos momentos en que toda la humanidad está pasando por graves problemas de salud y económicos, quisiera hacer llegar a todo vosotros un sistema de Feng Shui mu fácil...

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto

Inscríbete en mis cursos

Te ofrecemos diferentes disciplinas para conseguir una calidad intangible y energía vital para tu día a día.

Inscríbete YA

Ventajas

Soy fisiognomista, consultora de Feng Shui, terapeuta de Flores de Bach y simboanálisis.
Desde el 1980 he desarrollado mi trabajo en diversos centros y desde el 2009 tengo mi propio espacio.

Especialista en simbología y creadora del simboanálisis

Trabajando desde 1980

Desbloqueo y elimino la energía estancada y los estados emocionales negativos

Realizo estudios de fisiognomía a particulares para poder conocerse a sí mismo, para enfocar su vida académica o profesional, y escoger una profesión

Realizo estudios de Feng Shui a particulares y empresas

He publicado un libro sobre Feng Shui titulado “Ordena tu casa, cambia tu vida” que es un manual para poder hacer un estudio de Feng Shui, paso a paso.

Ventajas

Ordena tu casa, cambia tu vida

Con Ordena tu casa, cambia tu vida descubrirás el apasionante mundo del Feng Shui. Este libro te ofrece las herramientas apropiadas para mejorar tu vida y resolver todos tus problemas. Paso a paso, de una forma fácil y práctica, aprenderás a aplicar el Feng Shui en tu hogar.

Aplicando el mapa Bagua en el plano de tu casa, descubrirás los problemas que pueden afectarte y cómo solucionarlos, también la forma de po-tenciar las diferentes zonas para atraer a tu vida aquello que más necesites: prosperidad, éxito, amor, salud, trabajo…

Comprar libro

Contacta conmigo

Dirección

Escocia 50-58, ent. 2, esc. izq.

08015 – Barcelona

Llámame

600211669