Anàlisi fisonòmic d’en Ferran Adria

Sábado, 27 Junio 2015

Després d’analitzar els set trets facials trobem la unió de dos temperaments: l’Egotial (temperament que correspon al líder) i el Nervial (temperament que correspon a l’artista). Estem davant d’un líder que li agrada la investigació, la creació i l’anàlisi.

El seu disseny bucal ens indica una persona instintivament molt creativa, callada , reservada i introvertida, qüestió que durant els anys ha anat superant i controlant.

Emocionalment (disseny nassal) és molt tímid i sensible, amant de l’art i la música, la qual incorpora a la seva vida.

Els seus ulls observem que té un intel•lecte creatiu amb més facilitat per realitzar alló que és difícil i complicat, que les coses més senzilles. Pot ser un gran observador, si la qüestió l’interessa, si no és així, pot passar a l’altre extrem i ser el gran despistat.

La forma del seu rostre (horitzontalitat) i el seu perfil frontal ens diuen que és una persona molt comprensiva amb els problemes de la societat i de les persones del seu entorn, i al ser molt sensible, aquestes li arriben i el preocupen.

Analitzant el seu límit frontal veiem que la seva ment no para mai, sempre està creant. Viu dues vides paral•leles la real i la que tot el dia bull a la seva ment.

A la seva verticalitat trobem una persona realitzadora. La seva motivació principal és descobrir i aplicar nous procediments que ell ha orientat cap a la restauració, però que podria haver estat en qualsevol altre art o matèria.

Diferents trets facials ens indiquen que té una gran inquietud sobre la societat i l’ésser humà, li agradaria formar part d’algun projecte que pogués millorar la societat. El temperament Nervial accentuat en aquest artista, pot fer-lo passar per èpoques de marcada inestabilitat, en les quals veu les coses molt negres i l’envaeix el pessimisme.

TALLER DE FENG SHUI: Especial de Navidad

Taller de Feng Shui: Especial de Navidad Aprenderás cómo decorar tu casa o negocio en navidad mediante el feng shui Crearás un buen ambiente en tu casa o negocio Te sentirás mucho más...

Nuevas oportunidades

Hoy estoy aquí para enseñaros una cura Feng Shui muy importante. Si necesitáis que en vuestra vida entren nuevas oportunidades y nuevos proyectos, os voy a enseñar una cura con...

Aumenta tu prosperidad

En estos momentos en que toda la humanidad está pasando por graves problemas de salud y económicos, quisiera hacer llegar a todo vosotros un sistema de Feng Shui mu fácil...

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto

Inscríbete en mis cursos

Te ofrecemos diferentes disciplinas para conseguir una calidad intangible y energía vital para tu día a día.

Inscríbete YA

Ventajas

Soy fisiognomista, consultora de Feng Shui, terapeuta de Flores de Bach y simboanálisis.
Desde el 1980 he desarrollado mi trabajo en diversos centros y desde el 2009 tengo mi propio espacio.

Especialista en simbología y creadora del simboanálisis

Trabajando desde 1980

Desbloqueo y elimino la energía estancada y los estados emocionales negativos

Realizo estudios de fisiognomía a particulares para poder conocerse a sí mismo, para enfocar su vida académica o profesional, y escoger una profesión

Realizo estudios de Feng Shui a particulares y empresas

He publicado un libro sobre Feng Shui titulado “Ordena tu casa, cambia tu vida” que es un manual para poder hacer un estudio de Feng Shui, paso a paso.

Ventajas

Ordena tu casa, cambia tu vida

Con Ordena tu casa, cambia tu vida descubrirás el apasionante mundo del Feng Shui. Este libro te ofrece las herramientas apropiadas para mejorar tu vida y resolver todos tus problemas. Paso a paso, de una forma fácil y práctica, aprenderás a aplicar el Feng Shui en tu hogar.

Aplicando el mapa Bagua en el plano de tu casa, descubrirás los problemas que pueden afectarte y cómo solucionarlos, también la forma de po-tenciar las diferentes zonas para atraer a tu vida aquello que más necesites: prosperidad, éxito, amor, salud, trabajo…

Comprar libro

Contacta conmigo

Dirección

Escocia 50-58, ent. 2, esc. izq.

08015 – Barcelona

Llámame

600211669