fotomamawebSóc  fisonomista, consultora de Feng Shui, terapeuta de flors de Bach i simboanalisis. Des del 1980 he desenvolupat la meva feina en diversos centres i des del 2009 tinc el meu propi espai. He publicat diversos articles en diaris i revistes i realitzat entrevistes a la televisió i ràdio.

Com a terapeuta, sóc especialista en simbologia i creadora d’un nou sistema: el simboanalisis, que utilitza diferents eines per netejar l’inconscient.

També utilitzo el so dels bols tibetans i de quars i les essències de les flors de Bach per  desbloquejar i eliminar l’energia estancada i els estats emocionals negatius.

A més, imparteixo cursos de Feng Shui i Fisonomia. També realitzo estudis de Feng Shui a particulars i empreses. Estudis de fisonomia a particulars per poder conèixer-se a un mateix, per enfocar la seva vida acadèmica o professional, i escollir una professió.

He publicat un llibre sobre Feng Shui anomenat “Ordena tu casa, cambia tu vida” que es un manual per tal de poder fer un estudi de Feng Shui pas a pas.

Call Now ButtonTrucar ara