La pareja ideal

Hace unos años tuve la oportunidad de intercambiar ideas y sistemas sobre Feng Shui, con una profesora inglesa. Me dijo que a veces se encontraba con personas a las que les era muy difícil encontrar una pareja, que influía mucho el destino de cada persona y los traumas anteriores sufridos al respecto, y no resueltos, que a veces bloqueaban las curas de Feng Shui, y requería un mayor esfuerzo para potenciar la solución con más herramientas Feng Shui. Este problema también se me ha presentado en alguna ocasión.

Me transmitió una herramienta Feng Shui que ella utilizaba y que le daba muy buenos resultados para encontrar pareja. Es un poco complicado de realizar y a la vez simple. Solo se necesita un espejo. Durante una noche de luna llena, hay que buscar la luna, desde un balcón, una terraza, una ventana, desde la calle, etc. y colocarse de manera que el espejo refleje la luna y tu cara al mismo tiempo.

Entonces pedir al Universo una persona para poder compartir con ella, tu vida y tu camino. Este ejercicio solo debe realizarse si queremos una relación seria.

Mucha suerte, y ¡Buen Feng Shui!

MIRALL EN EL REBEDOR

En el rebedor mai ha de col·locar-se un mirall davant de la porta d’entrada, ja que aquest rebutjaria l’energia que entra dins de la casa a l’obrir la porta.
S’ha de col·locar-se en una paret lateral, podent ser, o no, de cos sencer, per així multiplicar l’energia que entra a la casa.
També és positiu col·locar un mòbil sonor a la porta, ja que així es revitalitzarà l’energia amb la música, i es repartirà per tota la casa.

La catifa

Per a revitalitzar l’energia que arriba a la nostra casa, hem de posar a la porta d’entrada, per la part exterior, una catifa de color vermell o grana, o bé amb dibuixos en els quals predominin aquests colors. Si això no és possible, col·locar una catifa en el rebedor de la nostra casa.

Si tenim una casa, un establiment, o vivim en un pis, si la situació del qual ho permet, posarem plantes a cada costat de la porta.

Bon Feng Shui !

Crema del vesc

Vesc i Feng Shui
Us recordo que demà es el dia de la Candelera. Moltes persones creuen que han de guardar el ram de vesc fins l’any següent, i conservar-lo sec durant tot l’any. Amb el transcurs del temps ens hem adonat que es perden part de moltes costums i s’afegeixen altres diferents a les originals-
Sabem que es negatiu guardar plantes seques al nostre habitatge.
Hem utilitzat el vesc al Nadal per potenciar una o varies zones de la nostra llar, tant si es la de la parella, de la feina o de la salut.
Ha arribat el moment de finalitzar l’exercici de Feng Shui que vàrem començar al Nadal per tal de que els nostres desitjos s’acompleixin, el dia 2 de febrer, dia del llum, caldrà cremar-lo.
Separarem del conjunt les branques de vesc, i la resta podem llençar-ho a la brossa. Com el vesc ja estarà sec ens serà fàcil tallar-lo a trossets i posar-lo en un recipient per cremar-lo. La forma mes fàcil de fer-ho, es remullant-lo amb una mica d’alcohol (Cal prendre les oportunes precaucions de seguretat) i amb un llumí encendrem el foc.
Les cendres resultants s’han de posar en una planta, per tal de que s’acompleixin els nostres desitjos.
BON FENG SHUI !!

Curs interactiu de Feng Shui

Per a totes aquelles persones que desitgin equilibrar i millorar la teva vida, canviar el seu futur i portar harmonia a la seva llar o negoci. El Feng Shui ofereix, un cop analitzat el plànol de la teva casa, abundants formes pràctiques per a resoldre els teus problemes i ser L’ARQUITECTE DE LA TEVA VIDA.

ATREVEIX-TE!

Cada dilluns de 19:00 a 21:00
Durada: 4 mesos
Inici: 1 d’octubre.
Preu: €70,00 per mes

Informació i reserva de plaça:

Tels. 685305487 i 600211669
Correu electrònic mrperez@mrperez.cat i eduard@mrperez.cat.

Portar el plànol de la teva llar i el desig de canviar la teva vida.

APREN A LLEGIR LA CARA

APREN A LLEGIR LA CARA
La fisonomia estudia el caràcter de la persona a treves de l’anàlisi dels trets facials . Es una tècnica útil per l’auto coneixement i per conèixer i entendre els demes. El fet de conèixer-nos a nosaltres mateixos serveix per entendre les nostres reaccions, per prendre decisions encertades a la vida per poder orientar-nos professionalment, saber amb quines persones ens podrem entendre millor, per valorar-nos adequadament, conèixer les nostres capacitats i veure fins on som capaços d’arribar.

Objectius del curs:


• Conèixer el nostre temperament i capacitats
• Millorar les relacions humanes
• Comprendre millor el comportament dels demés (pares, fills, amics, etc.)
• Orientació professional

Durada del curs : Tres mesos

Horari matí : els dilluns de 10:00 a 12:00
Preu: 70,00€ al mes
Inscripcions: Tel 600.211.669 – Correu electrònic: mrperez@mrperez.cat

Horari tarda : els dilluns de 19:00 a 21:00
Preu: 70,00€ al mes
Inscripcions: Tel 600.211.669 – Correu electrònic: mrperez@mrperez.cat

Santa Llucia

Avui es 13 de desembre, una data molt important ja que es celebra el dia de Santa Llúcia. Simbolitza que a partir d’avui hem de mirar cap a dins del nostre interior per tal de poder descobrir la veritat que portem a dins.

Les nostres costums ens fan regalar un ram de vesc a les persones que estimem, per fer que s’acompleixin els seus desitjos.
Us indicaré a continuació com fer-ho a nivell de Feng Shui per fer que els vostres desitjos s’acompleixin:

  • Quan us regalin un ram de vesc, penseu quin es el vostre desig i a quina zona del Mapa Bagua de la vostra casa correspon.
  • Concentreu-vos, y amb tota la vostra força impregneu el ram amb el vostre desig.
  • Cal deixar-lo en aquest lloc fins el dia 2 de febrer, dia de la Candelera. Aquest dia, es el dia de la llum, heu de cremar el ram de vesc i la cendres posar-les en un test per tal de que s’acompleixin

Repartiu molts rams, per tal de que a vosaltres us arribin molts, i tots el vostres desitjos s’acompleixin! els vostres desitjos.

 

Taller Feng Shui per Nadal

TALLER DE FENG SHUI PER NADAL

El Nadal es una festa en la que podem aplicar el Feng Shui `per potenciar diferents àrees de la nostra vida.
Segons col•loquem els guarniments, l’arbre, el pessebre, podem afavorir que arribi a nosaltres l’amor, una feina nova, enfortir la nostra salut, etc. i que aquests dies en família siguin inoblidables amb total harmonia y que l’amor, la prosperitat i la felicitat formin part de la nostra vida.
Vols saber com has de fer-ho? Quins son els rituals adients per la Nit de Nadal i la Nit de Cap d’Any?

T’espero

Taller de Feng Shui per Nadal
Dissabte 2 de desembre, de 10:00 a 13:00h.

Call Now ButtonTrucar ara