Fisonomia

Què és la fisonomia?

GENT

 

La fisonomia és l´estudi del caràcter mitjançant els trets facials. El  sistema Tau Psico estudia 7 trets facials  i permet conèixer de forma ràpida, quin és el teu caràcter i la teva personalitat, quins son els teus punts febles i que hauries de canviar. També ens permet conèixer com son els altres.

La seva dinàmica és fàcil d’aprendre i de practicar, per exemple, quan veiem la televisió , viatgem en qualsevol tipus de transport o mirem la  col·lecció de fotos familiars.

 

 

Què ens aporta saber fisonomia?

Coneix-te a tu mateix, com s’expressa la nostra personalitat i el nostre ésser intern i com ens veuen els altres.

Millorar les relacions humanes, detectar les afinitats i les divergències temperamentals importants que tenim amb la parella, els amics, els fills , els pares i totes aquelles persones amb les quals ens relacionem.

Orientació prematrimonial, preveu les possibles incompatibilitats i divergències entre els cónjugues.

Orientació professiona, aclarir la tendència professional d’un fill , o les aptituds en potència que presenta un futur líder polític , empresarial, comercial o artístic.

Confereix un gran avantatge, poder conèixer per anticipat al client, al col·laborador, al cap , a la persona de la qual depèn l’èxit de la nostra gestió, pot resultar decisiu a l’hora de saber com enfocar la nostra conducta.

És una eina imprescindible, alhora de prendre decisions importants, com reconèixer els pros i els contres d’un candidat polític, un simple aspirant a un lloc clau de la nostra empresa  o un client difícil d’acontentar.